REPORTATGES PER A EMPRESES, PREMSA O EDITORIAL

Els nostres serveis estan destinats tant a empreses com a particulars que desitgen un acabat altament qualificat sense restar l'originalitat i creativitat indispensable en la fotografia. Realitzem qualsevol tipus de reportatge en qualsevol moment i lloc.Fins i tot amb una antelació de 24 hores assegurem el reportatge que ens encarregui.Cobrim tant actes per a empreses com reportatges per a revistes i editorials, ja sigui grans projectes o simples entrevistes. El reportatge sempre serà tractat com es mereix, garantint-li la màxima qualitat i esforç per la nostra part.
Si és necessari disposem de la cobertura que cal per organitzar diversos grups de fotògrafs i comptem amb empreses col·laboradores especialitzades en l'enregistrament i edició de vídeo.Per a una comunicació ràpida i fluïda amb el client, ens servim dels últims avenços en les noves tecnologies. El mateix dia en què realitzem les fotografies vostè podrà disposar del nostre treball.


REPORTATGES DE NOCES

Realitzem reportatges fotogràfics professionals del seu enllaç.
Oferim la màxima qualitat en el nostre treball. El fotògraf està present en tots els processos d'elaboració del treball: realització, producció,
post-producció, edició i art-book final.
El nostre criteri, a l'hora de realitzar aquest tipus de reportatge, és el que més s'assembla al fotoperiodisme i passa el més inadvertit possible captant aquell moment especial d'emoció, sentiment i bellesa.
Tenim més de treze anys d'experiència en aquest camp i sabem quina és la manera de traslladar les emocions a una imatge.Tots els reportatges es realitzen en format digital. Això ens ofereix la rapidesa i seguretat necessària per poder retocar i editar les imatges i així oferir un àlbum diferent: cada enllaç té el seu segell d'originalitat.
FOTOGRAFIA D'ESTUDI, RETRATS I BOOKS

Busquem alternatives creatives per assegurar l'originalitat i la qualitat dels nostres Books fotogràfics per a publicitat, models professionals, actors, agències i grups. Oferim una fotografia diferent per a qualsevol destí: dossier professional, agència, mitjà gràfic, web o un record.Tots els treballs es realitzen en plató professional o llocs acordats, i cada imatge s'edita i es retoca una per una, igual que si estigués destinada a una campanya publicitària
.


 


FOTOGRAFIA ESFÈRICA PANORÀMICA DE 360 GRAUS

Els nostres serveis inclouen tot el procés de producció de fotos esfèriques, panoràmiques completes, visites i tours virtuals i fotografia immersiva.
La fotografia de 360 graus mostra una visió esfèrica completa (360ºx360º) d'espais interiors, exteriors o objectes. El resultat final de les fotografies, penjades al seu web, els permet moure's per dins la imatge en totes direccions i veure tots els detalls Contacti amb nosaltres per comunicar-nos les seves necessitats i li desenvoluparem un projecte a mesura.